Over mij

Computerbedrijf in Diever

Wie ben ik?

Mijn naam is Mitchel van Zwienen en ik werk op dit moment 8 jaar als allround ICT’er. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Diever. Ik ben actief als web developer en werk ook bij het ministerie van Defensie in Havelte. Ik maak en onderhoud daar operationele netwerken in teamverband door heel Europa. 

Ik heb in 2018 besloten om een lokaal computerbedrijf te beginnen in Diever. Ik werk door de gehele gemeente Westerveld en omstreken. Ik kom voor computerhulp / ICT service / computer reparatie op locatie maar ik werk ook op afstand. Met remote software kan ik kleine problemen gemakkelijk op afstand oplossen. Uiteraard kunt ook bij mij langskomen. Ik heb een “kleine” werkruimte waar ik reparaties uitvoer.

Al snel kwam er veel werk naar mij toe en ik merkte dat ik er veel plezier in had om mensen te helpen met hun ICT problemen. Ik heb later ook een kleine online computerwinkel toegevoegd aan mijn website. Ik ben van plan om dit steeds verder uit te breiden en ik beperk mij nu alleen tot de producten die ik echt scherp kan aanbieden. 

Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik u ook deskundig advies kan geven over bepaalde aankopen die u wilt doen. Zo kan ik u precies vertellen wat u nodig heeft en waar u dat voor de beste service en prijs kunt kopen. Hier heb ik geen enkel belang bij en ben dus volledig onafhankelijk. Bent u benieuwd naar wat andere mensen over mij zeggen? Dan kunt u hier mijn recensies lezen op Google.

WhatsApp verzenden
Computerhulp Westerveld
Kan ik u ergens mee helpen? Stuur mij gerust een WhatsApp. Met vriendelijke groet, Mitchel