Van Diever Naar Diever

19 feb 2021

Hallo allemaal,

Middels deze weg wil ik iedereen op de hoogte brengen van onze verhuisactie.

12 februari 2021 zijn wij verhuist naar de Roringererf 10 in Diever. Welgeteld 300 meter van onze oude woning, dus geen zorgen, ik ben nog steeds dichtbij.

Vanaf 22 februari zal ik ook weer fulltime aan het werk gaan, de laatste 2 weken hebben voornamelijk in het teken gestaan van verhuizen en zaken op orde brengen.

Computerhulp Westerveld en Mitss Webdesign heeft nu een eigen kantoor aan huis. Werken en klanten ontvangen gaan nu een stuk makkelijker dan voorheen. Ik zie ernaar uit om jullie vanaf onze nieuwe locatie verder te helpen met sprekende websites en razendsnelle computers/netwerken. Heb je een probleem? Of juist een goed idee wat je met mij wilt bespreken? Bel of mail mij dan gerust en hopelijk tot ziens!

Hartelijke groeten,

Mitchel van Zwienen

WhatsApp verzenden
Computerhulp Westerveld
Kan ik u ergens mee helpen? Stuur mij gerust een WhatsApp. Met vriendelijke groet, Mitchel