AMD Nova

Voor € 459,- 

2 tot 3 dagen levertijd
Geen verzendkosten

Ik heb deze desktop met AMD processor zelf samengesteld
U kunt direct aan de slag met Windows 10 Professional. Met deze PC bewerkt u uw vakantiefoto’s, doet u de administratie en surft u op het internet. Dat maakt de AMD Athlon processor mogelijk. Het opstarten van programma’s gaat ook veel sneller door de 120 GB SSD. Wilt u meer opslag? Dan kan ik er ook een extra harde schijf inzetten van 1 TB.

Deze PC is samengesteld voor dagelijks gebruik. Deze desktop is prima geschikt voor de meeste thuis en zakelijke gebruikers. Ik heb de computer samengesteld met oog voor een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Precies wat u nodig heeft. Wilt u de computer graag aangepast zien? Of bent u benieuwd of deze PC iets voor u is? Dan kunt u het beste even contact met mij opnemen. Daarnaast heeft u 2 jaar fabrieksgarantie en kan ik voor €45,- de computer ook thuis komen installeren. Ik zet dan ook al uw bestanden van de oude pc of laptop over.

Let op: deze computer heeft geen WiFi (wel LAN) of DVD speler. Wilt u dit wel graag hebben? Dan kunt u dit tijdens het bestellen aangeven bij “Extra informatie”.

WiFi: + € 30,-
DVD Speler: + € 30,-
1 TB harde schijf: + € 70,-
Installatie service: + € 45,-
Office 2019 professional plus + € 59,-

AMD Nova

AMD Nova

2 tot 3 dagen levertijd
Geen verzendkosten

459.00

ProcessorAMD Athlon 200 GE 3,2 GHz
RAM8 GB DDR4
Opslag120 GB SSD
VideokaartVega Radeon 1GB
Video aansluitingVGA, HDMI
USB 3.06x
DVD speleroptioneel
NetwerkLAN 10/100/1000 Mbps
WiFioptioneel
BesturingssyteemWindows 10 Professional t.w.v. € 49,-
Garantie2 jaar
Computerhulp Westerveld
Verzenden via WhatsApp